Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Driedubbel voordeel met uw JUMBO kassabon

FB_404_kassabonactie_StadskanSTADSKANAAL  –  (advertentie) – Wie het voorjaar graag met een schone auto wil beginnen, doet er goed aan om een bezoekje aan Jumbo Froukje Sloot te brengen. Alle klanten van deze supermarkt ontvangen in maart een kassabon met maar liefst drie keer voordeel bij BP Slump Oil Stadskanaal!

 Uw Jumbo kassabon is geld waard!

Op de achterzijde van de kassabon prijkt de hele maand maart weer een aantrekkelijke aanbieding voor alle klanten van Jumbo Froukje Sloot. Tegen inlevering van deze kassabon ontvangt u bij BP Slump Oil Stadskanaal een Super Wash van € 15 nu tijdelijk voor € 9. En terwijl u wacht op een schone auto, ontvangt u 1 gratis kop koffie. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u ook nog eens 20% korting op alle motoroliën. De kassabon van Jumbo kan nog tot eind april verzilverd worden, alleen bij BP Slump Oil Stadskanaal aan de Steenhouwer 33.

Voordelige motorolie

Je auto onderhouden: iedereen weet dat je dat moet doen, maar weet elke automobilist ook hoe je de olie moet bijvullen? Een verkeerd motoroliepeil kan schade aan de motor veroorzaken. Zowel teveel als te weinig olie is niet goed voor je auto. Controleer daarom 1x per maand het oliepeil van uw auto. Het meest ideale oliepeil zit tussen het minimum en maximum niveau. Is uw oliepeil te laag? Het verschil tussen deze niveaus is vaak een liter olie. Wanneer het oliepeil dus op de min staat, doet u er verstandig aan om er een halve liter bij gooien. Neem altijd een liter reserveolie mee in de auto. Vraagt u zich ook af welke olie nu de juiste is voor uw auto? De medewerkers van BP Slump Oil Stadskanaal helpen u graag bij het maken van de juiste keuze motorolie.

FB_omslag_kassabonactie_Stadskan

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

2 Reacties op “Driedubbel voordeel met uw JUMBO kassabon

  1. Dit lijkt mij een vorm van reclame die niet op een website als rtvstadskanaal thuis hoort. Komen de bonusaanbiedingen voor aankomende week ook op deze site te staan?

  2. Geachte Heer of mevrouw Prins,
    Ook een organisatie als RTV Stadskanaal kan niet alleen van een rijksbijdrage leven. Ook wij betreuren het dat de publieke omroep steeds meer een beroep moet doen op reclame inkomsten om te kunnen voortbestaan. RTVS streeft erna om zo min mogelijk reclame te maken op haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.