Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

MSK gym strak in pak

MSK

MSK

MUSSELKANAAL – De turn- en acroselectie van MSK kan zich vanaf dit seizoen presenteren in gloednieuwe trainingspakken.  De trainingspakken zijn mogelijk gemaakt door slagerij Ten Hoff uit Musselkanaal. De turnster hebben met een  worstenactie de trainingspakken bij elkaar verdiend. De start werd gemaakt tijdens de gezondheidsmarkt in Musselkanaal. De weken erna hebben de turnsters zoveel mogelijk worsten verkocht aan familie, vrienden en kennissen. Dit was een groot succes! MSK bedankt slagerij Ten Hoff voor hun support.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.