Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Première film Stadskanaal 250/400 bioscoop Smoky Stadskanaal

Service bioscoop Smoky Stadskanaal

Service bioscoop Smoky Stadskanaal

STADSKANAAL – Op vrijdag 6 maart zal in Service Bioscoop Smoky te Stadskanaal de première plaatsvinden van de documentaire, spelend in het gebied grenzend aan het Stadskanaal  en de Semslinie die in opdracht van de Stichting 250\400 is gemaakt door Renee Hassing filmproducties uit Stadskanaal. De première, waaraan veel vrijwilligers hebben meegewerkt, zal zeker niet ongemerkt voorbijgaan. De hoofdrolspelers zullen om ongeveer 19.15 uur in een mooie limousine voorgereden worden bij de bioscoop aan het Menistenplein 9. Via de rode loper zullen zij de bioscoop betreden waarbij een fotomoment zal zijn voor de aanwezige pers.

De première van de bijzondere documentaire is deze avond bedoeld voor genodigden. Om 19.30 uur is er een welkomswoord door voorzitter Roel van der Molen van de stichting 250/400. Namens de gemeente Stadskanaal zal wethouder Peter Gelling aanwezig zijn bij de vertoning. Op een later tijdstip wordt de documentaire ook vertoond aan belangstellenden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.