Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Drenthe en Groningen zetten in op spoorverbinding Emmen – Veendam

pvda_logoSTADSKANAAL –  Zaterdag 7 maart kan iedereen gratis mee met de museumspoorlijn STAR van Stadskanaal naar Musselkanaal en weer terug. De PvdA Drenthe en Groningen zetten deze trein in om duidelijk te maken dat zij een volwaardige treinverbinding willen tussen Emmen en Veendam. Deze treinverbinding is goed voor de economische ontwikkeling van het gebied.

Om 14.00 zal de trein vertrekken. Aanmelden is niet nodig, maar vol = vol. In de trein zullen ook  Roelie Goettsch, nummer 2 van de PvdA Drenthe Trein Groningen - Leeren de nummer 2 van de PvdA Groningen, Yvonne van Mastrigt aanwezig zijn. Samen met de lokale kandidaten voor Provinciale Staten van Drenthe, Ronald Koch, Peter Zwiers, en Jan Feiken, kandidaat voor Provinciale Staten van Groningen, Roelf Schoenmaker en kandidaat voor waterschap Hunze & Aa’s, Egbert Hofstra, gaan zij graag met iedereen in gesprek over actuele onderwerpen.

Een belangrijk actueel onderwerp zijn de plannen voor grootschalige windturbines. De statenfractie van PvdA Drenthe heeft, met ondersteuning van PvdA Aa & Hunze, Borger-Odoorn en Stadskanaal, gevraagd naar een haalbaarheidsonderzoek naar duurzame alternatieven voor windenergie. De politici horen graag wat u van dit voorstel vindt.

STAR museumspoorlijn

STAR museumspoorlijn

Het plan voor de spoorverbinding Emmen – Veendam is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen de twee provincies. Deze samenwerking moet leiden tot een verdere versterking van de regio. De PvdA hoopt zaterdag veel treinreizigers te mogen begroeten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “PvdA Drenthe en Groningen zetten in op spoorverbinding Emmen – Veendam

  1. Ik stel voor dat als ze het niet waar maken, we ze gaan afrekenen bij de tweede kamer verkiezingen.

  2. De PvdA is medeverantwoordelijk voor de huidige besluitvorming. Als het alsnog wat met een alternatief wordt, ga ik weer op deze partij stemmen. Geen verkiezingswoorden, maar daden.
    Herman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.