Direct naar de inhoud.

PvdA Drenthe en Groningen zetten in op spoorverbinding Emmen – Veendam

  • door:
  • op:

pvda_logoSTADSKANAAL –  Zaterdag 7 maart kan iedereen gratis mee met de museumspoorlijn STAR van Stadskanaal naar Musselkanaal en weer terug. De PvdA Drenthe en Groningen zetten deze trein in om duidelijk te maken dat zij een volwaardige treinverbinding willen tussen Emmen en Veendam. Deze treinverbinding is goed voor de economische ontwikkeling van het gebied.

Om 14.00 zal de trein vertrekken. Aanmelden is niet nodig, maar vol = vol. In de trein zullen ook  Roelie Goettsch, nummer 2 van de PvdA Drenthe Trein Groningen - Leeren de nummer 2 van de PvdA Groningen, Yvonne van Mastrigt aanwezig zijn. Samen met de lokale kandidaten voor Provinciale Staten van Drenthe, Ronald Koch, Peter Zwiers, en Jan Feiken, kandidaat voor Provinciale Staten van Groningen, Roelf Schoenmaker en kandidaat voor waterschap Hunze & Aa’s, Egbert Hofstra, gaan zij graag met iedereen in gesprek over actuele onderwerpen.

Een belangrijk actueel onderwerp zijn de plannen voor grootschalige windturbines. De statenfractie van PvdA Drenthe heeft, met ondersteuning van PvdA Aa & Hunze, Borger-Odoorn en Stadskanaal, gevraagd naar een haalbaarheidsonderzoek naar duurzame alternatieven voor windenergie. De politici horen graag wat u van dit voorstel vindt.

STAR museumspoorlijn
STAR museumspoorlijn

Het plan voor de spoorverbinding Emmen – Veendam is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen de twee provincies. Deze samenwerking moet leiden tot een verdere versterking van de regio. De PvdA hoopt zaterdag veel treinreizigers te mogen begroeten.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal