Direct naar de inhoud.

Toneelgroep Maranatha speelt in ‘Ons Huis’ in Stadskanaal

  • door:
  • op:

ToneelSTADSKANAAL – Toneelgroep Maranatha speelt op zaterdag 7 maart a.s. het blijspel “Spieker Willem wa hej toch uutvreten” in ‘Ons Huis’bij de Semsstraatkerk in Stadskanaal. Het stuk, geschreven door Bernd Gombold, is overgezet en bewerkt in het dialect door Ben ten Velde.

Het verhaal speelt zich af in een timmerwerkplaats waar een timmerman zijn roes ligt uit te slapen na een feestavond van de plaatselijke fanfare. Ook zijn zoon en de veldwachter waren erbij aanwezig. Een vermeende diefstal bij de pastoor leidt tot verwarrende, rare verhalen. Als later blijkt dat ook de dirigent aan het feestgedruis heeft meegedaan, ontstaat er een hilarische situatie met een verrassende wending.

De kaarten kosten € 6,50, inclusief een kopje koffie, zijn te verkrijgen bij Henk Warris tel. 0599-619143 of via e-mail warris291@hotmail.com. Ook kunt u, indien er nog kaarten over zijn, voor aanvang van de voorstelling bij de zaal kaarten kopen.

De zaal is open om 19:00 uur. De voorstelling begint om 19:30 uur.
Ook is er een verloting met mooie prijzen. Een eventueel batig saldo zal worden gebruikt voor de herinrichting van de Semsstraatkerk.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal