Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pamfletten auto afgevoerd

F: R. Wiekenkamp

F: R. Wiekenkamp

STADSKANAAL – De rode auto volgeplakt met protest pamfletten die al meer dan een jaar voor het gemeentehuis stond is vanmorgen afgesleept. De auto is van een man die regelmatig staat te demonstreren voor het gemeentehuis van Stadskanaal. Ook loopt de man regelmatig in het centrum met protestborden.005_Rode pamfletten auto afgevoerd 05-03-15

Het rode autootje die een parkeervak bezette naast de parkeerplaats van de burgemeester is afgesleept onder toeziend oog van de politie. In het verleden heeft de eigenaar meerdere malen boete moeten betalen voor zijn vreemde parkeergedrag. Tussen eigenaar auto en gemeente zou een conflict bestaan, ontstaan met  een college van B&W uit het verleden en niet met het huidige college.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Pamfletten auto afgevoerd

  1. Dat het autootje wordt weggesleept, soit! daar kan ik na zo’n lange tijd nog wel inkomen… Ook ik heb de beste man al meerdere keren zien lopen en protesteren -en daar kan en mag ook iedereen het zijne/hare van denken. Ondertussen was het autootje ook al enigszins vernield (ik zag stukke ruitenwissers etc.) Daar heeft niemand iets aan gedaan, noch Politie noch Gemeente…en juist nu, nu er eventjes wat machtsvertoon en prestige moet worden vertoond (Jaja, er zijn weer gauw verkiezingen immers he?), dan zijn ze er allemaal wel weer als de kippen bij he? Tuuuurlijk!, ben ik dan geneigd te zeggen -en dat doe ik dan dus ook maar even. Ik ben niet zo dol op de Gemeente -en niet zonder reden, want het liefst doen ze daar gewoon helemaal, lekker niks! Ik heb bijvoorbeeld zelf een eerlijke, fatsoenlijke -en ook oprechte klacht neergelegd, betreffende de aanslag voor de gezamenlijke vuilcontainer aan de Belgielaan. Je schrijft een fatsoenlijke brief, krijgt na een maand of vijf eens een summier mailtje terug….sorry, wij kunnen niks doen -en handhaven dan ook de aanslag… Ze zijn nog te LUI dat ze uit hun doppen kijken daar! Nu is dit “slechts” mijn ervaring, maar ik ben ook betrokken bij de bewonerscommissie -en ik hoor dientengevolge wel meer… En juist nu, willen ze even een statementje maken!? Grote klasse Gemeente Stadskanaal! Een stelletje luie, inconsequente opvreters zijn het! Ik heb feitelijk bewondering voor de man, wiens autootje nu, na ongeveer twee jaar wordt weggesleept -en heeft geprotesteerd om welke reden dan ook. Iedereen lacht hem uit, want het was in de volksmond een “simpele zieligerd” geworden. Neeeee, de Gemeente Stadskanaal! dat zijn een stel zielepieten….sorry!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.