Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Megapiratenfestijn bijna uitverkocht

logo MPFBORGER – Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 14 maart plaatsvindt in Borger. Op dit moment is zo’n negentig procent van de kaarten verkocht, dat betekent dat er nog enkele honderden kaarten beschikbaar zijn. “We stevenen af op een uitverkochte tent”, stelt organisator Eddie Mensink. “Als de voorverkoop in het huidige tempo doorgaat, zijn de kaarten ergens in de loop van volgende week weg. Voor de tribune zijn overigens nog maar enkele kaarten verkrijgbaar. ”

Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 14 maart weer terug naar Borger. De Drentse plaats is al jaren een vaste halte van de reizende festivalkaravaan en krijgt dit jaar de eer om het nieuwe MPF-seizoen af te trappen. Voor het eerst gaat het Mega Piraten Festijn werken met een eigen band. Het gaat om de gerenommeerde formatie Summerland die zal aantreden als Het Mega Piraten Festijn Orkest. De band begeleidt een zestal artiesten en acts: Stef Ekkel, Ancora. Jan & Anny, Lesley Williams, Helemaal Hollands en Koos Alberts.
Het wordt het twaalfde seizoen voor het Mega Piraten Festijn en de elfde editie in Borger. “Ons tweede jaar werd Borger een halte en vanaf dat moment maakt Borger onafgebroken deel uit van onze route”, vertelt Eddie. “Alsof we ermee getrouwd zijn. Het voelt altijd als thuiskomen. Dat komt ook omdat we in Borger in het epicentrum van het piratengebeuren zitten. Veel andere locaties slaan we wel eens een jaartje over omdat we het publiek hongerig willen houden. Dat is in Borger niet nodig. Daar is de honger altijd gebleven! We mogen altijd rekenen op veel enthousiast publiek en daar doe je het uiteindelijk voor.”
De entreeprijs is voor dit jaar vastgesteld op 21 euro. Kaarten voor de tribune kosten 29,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl of bij Total Drentse Poort in Nieuw Buinen.

Programma
Jan Smit, Jannes, Roy Donders, Django Wagner, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder, Gebroeders Ko, Henk Wijngaard, Koos Alberts, Sieneke, Thomas Berge, Stef Ekkel, Ancora, Monique Smit, Jaman, Lesley Williams, Vinzzent, De Dikdakkers, Helemaal Hollands, De Hollandio’s, Belinda, Dario en Gino Graus (wijzigingen voorbehouden).

Voorverkoop
Kaarten (à 21 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna in Borger, CD Hal in Ruinen, Snackbar Succes in Gieten, Total de Punt in De Punt, Hekman Muziek in Winschoten, Snackbar John in Gasselte, Total Drentse Poort in Nieuw Buinen en bij alle vestigingen van Primera (onder andere in Assen, Emmen, Stadskanaal, Groningen en Coevorden). Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via Paylogic. Tribunekaarten zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein aan de Buinerstraat is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint om 20.00 uur.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.