Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Beschonken Stadskanaalster rijbewijs kwijt na botsing

politie_boeienStadskanaal – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 34-jarige automobilist uit Stadskanaal aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Op de Hoofdstraat botste de man tegen een geparkeerde auto. Getuigen zagen dit en belden vervolgens de politie. De verdachte is kort daarna in zijn woning aangetroffen en aangehouden. Aan zijn auto zat schade die overeenkwam met het incident kort daarvoor. De man was onder invloed van alcohol.

Het rijbewijs is ingevorderd en de man is vastgezet voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.