Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wel tomatensoep maar geen Emile Roemer in centrum Stadskanaal

Soepexpress - F: Marc Dol / RTV Stadskanaal

Soepexpress – F: Marc Dol / RTV Stadskanaal

STADSKANAAL – (Video) – Geen Emile Roemer In Stadskanaal . We hadden onze camera’s op scherp staan. Teleurstelling bij de lokale SP en bij de deelnemers van de zorgbijeenkomst waaraan hij zou deelnemen. Op het laatste moment bleek de SP frontman niet te kunnen komen in verband met ziekte. Mevrouw Tineke Slagter (SP kamerlid 1e kamer) was er wel (foto rechts onder). Dat maakt een hoop goed. Ook de soep-express maakte de SP stand, in het leven geroepen om mensen te motiveren vooral SP te stemmen op 18 maart tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, tot een succes.

 

Maar er waren natuurlijk meer politieke partijen aanwezig in het bruisende centrum van Stadskanaal afgelopen zaterdagmiddag. De PvdA liet het ook rood kleuren en stonden met een eorme stand direct aan het Europaplein. Vlakbij stonden de mensen van de nieuwe lokale partij Groninger Belang te flyeren. Kortom er waren vele ‘kleuren’ te bekennen.

Kijk mee naar een 25 minuten durende reportage waarin onze reporter zelfs een ‘healing’ mocht ondergaan..

 

PvdA stand StadskanaalGroninger Belang

Mevr. Slagter en Evert Idema - F: B J Brinkman / RTVS

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.