Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sensationele opening winkelseizoen Stadskanaal

Archieffoto Ronald Vissering interviewer in stadscentrumSTADSKANAAL – Met een 24 uurs actie van het Stadskanaalster Glazen Huis willen de Centrumwinkeliers en de Kiwanis Serviceclub Stadskanaal een daverende aftrap geven aan het nieuwe winkelseizoen. 24 uur (live) muziek en diverse acties voor het goede doel: Glim en Lach. Blije kinderen met gezonde tanden en kiezen. Dat is het doel van Stichting Glim en Lach, een initiatief van de afdeling mond- kaak- en aangezichtschirurgie van het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal.

RTVS komt naar je toe–  Deelnemers zijn RTV Stadskanaal (24 uur in de lucht vanuit het centrum met (live) muziek, interviews en veel gezelligheid).

– Zaterdagmorgen RTVNoord, lokale artiesten.

–  Centrum Stadskanaal, Kiwanis Serviceclub.

– De zaterdagmarkt.

Zodra er meer bekend is over de 24- uurs invulling van RTV Stadskanaal met diverse presentatoren en dj’s kun je dat op deze site lezen.

logo centrum winkeliers StadskanaalWanneer en waar

27 en 28 maart van vrijdagmiddag 16.00u tot zaterdagmiddag 16.00u in het lege winkelpand (Bart Smit) op de kop van de Europalaan. Centrum Stadskanaal heet het winkelende publiek van harte  welkom en laten we er een gezellig feest van maken voor het goede doel. En je weet het: Het is gratis parkeren in Stadskanaal!

[ Ingezonden door CWS ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.