Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrouw uit Stadskanaal zwaar mishandeld

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.HOOGEZAND – Tijdens een geweldsincident bij een cafetaria aan de Kerkstraat in Hoogezand is maandagavond rond 22.00 uur een 23-jarige vrouw uit Stadskanaal zwaar gewond geraakt.

De politie kreeg een melding van een vechtpartij tussen het slachtoffer en een viertal personen. Het slachtoffer was door een klap op haar hoofd zwaar gewond geraakt. Na behandeling door personeel van het Mobiel Medisch Team werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een eerste zoektocht naar de daders bleef nog zonder resultaat. De forensische opsporing heeft bij de cafetaria nader onderzoek verricht. De politie is op zoek naar de identiteit van de betrokken verdachten en stelt onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij.

Inmiddels is bekend dat de vrouw buiten levensgevaar verkeert.

Getuigen gezocht
Heeft u iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor de politie of heeft u informatie over de identiteit van de verdachte(n)? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Politie Noord-Nederland via 0900-8844
Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000
www.politie.nl/melden

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.