Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepkwekerij in woning opgerold

hennepstekjesSTADSKANAAL – De politie heeft woensdagmorgen in een woning aan de Handelsstraat in Stadskanaal een hennepkwekerij opgerold. De politie kwam deze kwekerij op het spoor dankzij een anonieme melding.

Agenten troffen in de woonkamer en op de zolderverdieping van de woning een kwekerij met ruim 752 hennepplanten aan. Bij doorzoeking van het pand werd een aanzienlijk geldbedrag en een gasrevolver aangetroffen. Het geld en de revolver werden in beslag genomen. De politie onderzoekt of het aangetroffen geld is verdiend met de handel in drugs. Na onderzoek van het energiebedrijf bleek dat de stroom niet illegaal werd afgetapt.

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

De 53-jarige bewoner werd aangehouden en voor verhoor ingesloten in het cellencomplex in Groningen. De politie stelt een nader onderzoek in. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. Uit betrouwbare bron is vernomen dat de in beslag genomen hennepkwekerij niets te maken zou hebben met de daar gevestigde sportschool.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.