Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borg Westerwolde, Kloosterheerd en de Thuiszorg openen haar deuren

TER APEL – Op donderdag 19 maart opent woonzorgcentrum Borg Westerwolde, woonservicecentrum Kloosterheerd en thuiszorg haar deuren van 10.00 tot 15.00 uur tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn. Het thema van dit jaar is ‘Zo werkt de zorg’.

Vele zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen die week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssectoren gedaan wordt. Iedereen dat eens een kijkje wil nemen bij Borg Westerwolde of Kloosterheerd is van harte welkom! (Toekomstige) cliënten en hun familieleden, mantelzorgers, buurtbewoners, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden krijgen een unieke kans om kennis te maken met de zorg in uw buurt.

Iedere locatie van Zorggroep Meander heeft haar eigen sfeer en cultuur. Dit zal tijdens de open dag duidelijk merkbaar zijn. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met het brede aanbod van onder andere zorg aan huis, wonen met zorg, activiteiten en vrijwilligerswerk in de zorg. Er staan verschillende informatiestands, er worden rondleidingen gegeven, u kunt deelnemen bij verschillende activiteiten en genieten van een proeverij in het restaurant.

Wilt u zien wat Borg Westerwolde, Kloosterheerd en de Thuiszorg te bieden heeft? U bent van harte welkom aan de Dr. Bekenkampstraat 41 en 55 in Ter Apel.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.