Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Statenleden ChristenUnie bewonderen Noorderpoort College Stadskanaal

Christen Unie Provinciale Staten Fractie GroningenSTADSKANAAL – (video) – Deze week bracht de provinciale ChristenUnie een werkbezoek aan de gemeente Stadskanaal. Daar bezochten de Statenleden onder andere een landbouwbedrijf in Onstwedde en bewonderden ze de multifunctionele en duurzaam gebouwde nieuwbouw van het Noorderpoort College. Er werd gesproken over duurzaamheid zoals windmolens, duurzaam bouwen, zonnevelden en energiebesparing. CU fractievoorzitter Stieneke van der Graaf heeft samen wethouder Johan Hamster hierbij een kijkje genomen op de boerderij Sterenborg aan de Ter Wuppingerweg nabij Onstwedde.

Stieneke van der Graaf (foto RTVS)

Stieneke van der Graaf (foto RTVS)

Woensdag 18 april zijn er verkiezingen voor het provinciebestuur en de waterschappen. Onder de slogan ‘Geef geloof een Stem’ gingen de CU statenleden in gesprek met passanten. Ook met burgemeester Baukje Galama, wethouder Johan Hamster (CU) en raadslid Okko Dijkstra (CU) werd gesproken. Dit gebeurde in het gloednieuwe Noorderpoort schoolgebouw in Stadskanaal. Het gesprek stond in het kader van de idealen van de CU zoals leefbaarheid, werk, zorg, veiligheid en geloof.

 

Interview met lijsttrekker Stieneke van der Graaf

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.