Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vader carnavalsdrama krijgt mobiel terug

Foto: L. Musters - RTV-S

Foto: L. Musters – RTV-S

TER APEL – De politie heeft de mobiele telefoon gevonden van de vader van het slachtoffer van het carnavalsdrama in Ter Apel. Dat meldde de politie vanmorgen via Twitter.

De 63-jarige man raakte zelf ook zwaargewond bij het ongeluk. Hij verloor hierbij zijn mobieltje waarmee hij nog enkele foto’s had gemaakt van zijn 33- jarige dochter vlak voor het drama. Om deze reden wilde hij graag het mobieltje terug. Een oproep leverde in eerste instantie niets op, maar de politie is er toch in geslaagd het toestel op te sporen. Het mobieltje werd bij iemand thuis gevonden via rechercheren en radio-peilingen. De mobiele telefoon gaat zo snel mogelijk terug naar de vader. Het is niet bekend of de foto’s er nog op staan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Vader carnavalsdrama krijgt mobiel terug

  1. Ongelofelijk dat ze door middel van via rechercheren en radio-peilingen de mobiel pas
    hebben terug gekregen. Der zijn dus ratten die spullen mee nemen van een andere bij een zwaar tragische ongeval en niet gelijk afleveren bij de politie ect. Als er geen aandacht aan besteed was, dan was waarschijnlijk de mobiel nooit terug gevonden. Blij voor de familie dat ze de mobiel weer terug hebben en hoop dat de foto’s er nog op staan. Medeleven en sterke met het verlies van hun dierbare.

  2. Handjes dr af kappen pakken ze nooit weer wat van een ander. Dat is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.