Direct naar de inhoud.

Laatste uitzending Faktum 51

RTVS – Afgelopen donderdagavond presenteerde Ruben Huizing voor de laatste keer zijn programma Faktum 51, terwijl een week eerder nog het 1 jarig jubileum van het programma werd gevierd. Wegens drukke werkzaamheden is Ruben genoodzaakt een punt achter zijn radiowerkzaamheden te zetten. Wel blijft hij op de achtergrond actief om ons te voorzien van “new alternative music” en houdt hij ons op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Pagepop en de lokale muziekscene.

Galaxy Mega Foto 1179

 

 

 

 

 

 

Overigens wordt er binnenkort gesproken over een opvolging van dit programma. Het is nog niet bekend wanneer en op welke dag dit programma uitgezonden gaat worden. Het bestuur van RTVS bedankt Ruben voor zijn inzet en enthousiasme en we wensen hem veel succes in de toekomst.

Galaxy Mega Foto 1178

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-