Direct naar de inhoud.

Automobilist ramt twee auto’s en een schutting

  • door:
  • op:
Foto / 112regioflits
Foto / 112regioflits

STADSKANAAL – Zaterdagavond rond half zeven hoorden enkele bewoners uit de wijk Maarsveld in de straat Parnassialaan en de Wolverlei een rare harde dreun. Er bleek een rode VW Golf tegen een schutting en geparkeerde auto te zijn geramd. Door vermoedelijk met een veel te hoge snelheid te rijden heeft de jeugdige bestuurder de macht over zijn auto verloren.

Hierbij schampte de VW Golf een geparkeerde zwarte auto, week uit naar links en ramde vervolgens een schutting en een geparkeerde auto. Twee auto’s hadden aanzienlijke schade, de zwarte auto een kapotte bumper en diverse krassen aan de linkerzijde. De Verkeersongevallen Analyse heeft alles in kaart gebracht. Bergingsbedrijf Willem Keizer heeft twee auto’s afgesleept. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden.

[foto en info: R. Wiekenkamp/ 112regioflits]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-