Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hospice ‘Veen en Wolden’ vraagt spullen voor rommelmarkt

Rommelmarkt

Rommelmarkt

STADSKANAAL – Het bestuur van de Stichting Hospice Stadskanaal en omstreken is al geruime tijd bezig om een Hospice te vestigen in Stadskanaal. Een hospice is een bijna-thuis huis. Hier kunnen mensen verblijven, die heel ernstig ziek zijn en die niet thuis kunnen of willen sterven. Om een dergelijk hospice van de grond te krijgen is heel veel geld nodig. De Stichting doet alle moeite om het benodigde startkapitaal bijeen te krijgen. In dat kader wordt er op 18 april 2015 een rommelmarkt gehouden op het plein aan de Brummelkant 2, parkeerplaats voormalig kantoor Welstad.

Spullen

U kunt het bestuur van de Stichting Hospice steunen door spullen die u niet meer gebruikt en wel graag kwijt wilt, te schenken aan de Stichting. Wij zoeken leuke, verkoopbare spullen, van een redelijke kwaliteit. Te denken valt aan boeken, strips, cd’s, dvd’s antiek, curiosa, klein huishoudelijke apparatuur, serviesgoed, glaswerk, speelgoed en kleine meubelen. Liever geen kleding, groot meubilair, matrassen of witgoed.

U kunt de spullen iedere zaterdagmorgen, vanaf 7 maart van 11.00 tot 12.00 uur brengen bij de schuur van de familie Adams, Kromme Wijk 17. Een bestuurslid is dan aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Als u echt niet in de gelegenheid bent de spullen zelf te brengen kunt u contact opnemen met: Tineke Breider, tel: 06-52353774.  Bij geen gehoor 0599-615461. Met uw steun hopen we op korte termijn de benodigde gelden bijeen te krijgen.

[ ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.