Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bovenverdieping flink beschadigd door schoorsteenbrand

Brandweer-logo-GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – Zondagmiddag is een woning aan de Noordzijde in Gasselternijveenschemond flink beschadigd door brand. De brand ontstond bij de schoorsteen en is overgeslagen naar de bovenverdieping van het huis. De bewoners konden de woning op tijd verlaten en waarschuwde de brandweer.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het raam. Omstreeks vier uur was de brand onder controle. Stichting Salvage zal de bewoners begeleiden bij het afhandelen van de schade en het zoeken naar tijdelijke woonruimte. De korpsen Gasselternijveen, Stadskanaal, Borger en Gieten zijn ingezet bij de brand. Foto’s en filmpje’s vind u hier

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.