Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lucky Joe gaat verder met TV opname van het muziekprogramma

Poster22MaartSTADSKANAAL – Vanwege de diefstal van al het apparatuur is het een tijdje stil geweest m.b.t. programma’s maken voor RTVS. Mede dankzij de opbrengst van diverse benefiet acties kan er weer een basis set worden aangeschaft en kan er weer gestart worden met activiteiten. We beginnen zondag 22 maart met de opname van het muziekprogramma: “TV Lucky Joe” / RTV Stadskanaal. Een gezellige artiestenshow van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Stichting Lucky Joe geeft artiesten uit het hele land een podium met dit TV programma.” Bekend en onbekend talent krijgt een kans bij Lucky Joe en de opnamen vinden plaats in zaal Gossen te Stadskanaal. Het is altijd prettig samenwerken en er heerst altijd ene gezellige sfeer en de gastvrijheid van familie Gossen straalt ook over op het publiek. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, een vriendelijk woord voor de gasten en even met een schaal hapjes door de zaal enz. Daarbij een leuke show met artiesten uit de regio maar ook artiesten die men in het programma Bloed, Zweet en Tranen. The Winner Takes It Al, My name is” op tv heeft gezien komen naar Stadskanaal. Het is een gevarieerd programma en ieder artiest zal twee nummers ten gehore brengen.

M.m.v. o.a.: Nick Stricker, Amanda Kohler, Franky & Jordi Falcon, Sani van Mullem, Hille V, Jan Warringa, Karin Goverde, Dian Dekkers, Zanger BOB, Het Party Duo, Wim & Diana, Michael van Ingen, Rik Nijman. Aanvang: 14.00 uur / Zaal open: 13.30 uur

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.