Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Semslinie etappe ‘Energiewacht Tour’ live op Podium.TV

energiewacht-tour-01-522x391STADSKANAAL – De Energiewacht Tour schrijft van 8 tot en met 12 april geschiedenis. Het wordt de eerste etappekoers voor vrouwen die van start tot finish live wordt uitgezonden op televisie en internet en zonder belemmeringen vanuit de hele wereld te volgen is.

Etappe Stadskanaal

Ook hierin de Semslinie etappe met start en finish in Stadskanaal op zaterdag 11 april zal daardoor live in de hele wereld zijn te volgen. Podium.TV zendt namelijk alle ritten van deze internationale meerdaagse voor vrouwen van begin tot eind uit, zal samenvattingen verzorgen en komt iedere avond met een uitgebreide nabeschouwing van de dag. Door een samenwerking van deze noordelijke commerciele tvzender met Ziggo en UPC is de Energiewacht Tour in praktisch geheel Nederland te ontvangen.

Ontvangst

Podium.TV is een commerciële televisieomroep met eigen technische faciliteiten, die
uitzendt op de kabelnetwerken van UPC, ZIGGO (35) en KabelNoord (19) in de provincies
Groningen, Friesland, Drenthe en een groot deel van Overijssel. Daarnaast worden alle
programma’s via internet (livestream) zowel direct als on demand beschikbaar gesteld. Ziggo
en UPC zien het belang van de uitzendingen van Podium.TV en stellen voor de bijzondere
(sport) evenementen zoals de Energiewacht Tour haar evenementen kanaal 12 beschikbaar.

Tour

Stephan Wielinga van Podium.TV is enthousiast over de samenwerking met de
vrouwenwedstrijd die dit jaar door Groningen en Drenthe voert en een finale kent op het Duitse Waddeneiland Borkum. “Dit is een prachtig evenement om live in beeld te brengen. Podium.TV kan zich zo als de specialist van live evenementen profileren. De regionale zender zet naast 2 motoren ook een helikopter in om de mooie provincies Groningen en Drenthe ook vanuit de lucht ruimschoots in beeld te brengen.”

Vijfde editie

Ontvangstkaart podium.tv

Ontvangst (oranje) podium.tv

Daniëlle Lissenberg-Bekkering is als organisator van de Energiewacht Tour trots dat de noordelijke wielerwedstrijd geschiedenis gaat schrijven bij haar vijfde editie. “We zijn nooit uitdagingen uit de weg gegaan bij ons doel om zowel het internationale vrouwenwielrennen als de schoonheid van de provincie Groningen en haar directe omgeving onder de aandacht
te brengen. Met de live-uitzendingen en de gehele programmering daarom heen zetten we opnieuw een stap, niet alleen als organisatie, maar ook als sport. Dit is een ontwikkeling waar ook het internationale vrouwenpeloton van gaat profiteren.”In totaal zal Podium.TV ruim 20 uur aandacht aan De Energiewacht Tour besteden, waarbij de herhalingen nog niet zijn mee gerekend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.