Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nico Dubbelboer 40 jaar werkzaam bij Dubex

DSC05641STADSKANAAL – Directeur Nico Dubbelboer was afgelopen week 40 jaar werkzaam bij Dubex. Sinds 1975 is hij werkzaam in het familiebedrijf dat door zijn grootvader is opgericht. Uit handen van een van de medewerkers ontving de heer Dubbelboer een fotoboek met hoogtepunten uit de geschiedenis van de spuitmachinefabrikant met foto’s uit eigen archief en van verschillende inzenders.

Onder deze inzenders zijn ook een aantal fotoboeken verloot. De winnaars zijn te vinden op de Facebookpagina van Dubex www.facebook.com/DubexBV.

Dubex is een toonaangevende fabrikant van spuitmachines. Voor de regio is het een belangrijke werkgever. Bij Dubex werken ongeveer 40 mensen. Daarnaast vinden vele techniekleerlingen er een stageplaats. Al sinds 1953 worden er spuitmachines voor de landbouw geproduceerd. Deze machines worden door heel Europa en daarbuiten gebruikt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.