Direct naar de inhoud.

Gymnasten gymnastiekvereniging Jahn II in actie voor tumblingbaan

  • door:
  • op:

foto sponsor actie tumblingbaanSTADSKANAAL – Vrijdag 20 maart j.l. heeft een groot aantal gymnasten van de gymnastiekvereniging Jahn II uit Stadskanaal een sponsoractie gehouden in verband met de aanschaf van een opblaasbare tumblingbaan.

Het was een lang gekoesterde wens van de vereniging om in het bezit van deze baan te komen. Met een financiële bijdrage van de vereniging kon de gemeente Stadskanaal overgaan tot de aanschaf ervan.

Om het geld bij elkaar te krijgen moesten de gymnasten o.a. zoveel mogelijk koprollen en radslagen binnen een bepaalde tijd maken. De leden van de selectie en de springgroep moesten binnen 5 minuten zoveel mogelijk salto’s maken op de minitrampoline.

Naast de recreatieve, acrogym en turngroepen, zal de springgroep veelvuldig gebruik gaan maken van deze baan, omdat zij elke maandag van 18.00 tot 19.30 u. in de sportzaal aan de Wiekedreef in Stadskanaal specifiek traint op de mini- en dubbele trampoline en nu dus ook op de tumblingbaan. Bij deze groep is nog ruimte voor nieuwe leden. Belangstellenden kunnen 3 proeflessen krijgen en zich op bovengenoemd tijdstip in de Wiekedreef melden bij de leiding.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal