Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man overlijdt bij verkeersongeval

politie-autoEmmen – Een nog onbekende man is vrijdag rond 2.30 uur op de Rondweg in Emmen overleden bij een verkeersongeval. Een 23-jarige man uit Ter Apel bestuurde een personenauto (taxi), terwijl het op dat moment enigszins mistig in Emmen was.

Plotseling zag de taxichauffeur vlak voor zich de (nog onbekende) man lopen. Hij kon de voetganger niet meer ontwijken, waarna de man frontaal werd aangereden. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval. De taxichauffeur werd aangehouden en meegenomen voor verhoor. Op het politiebureau kon worden vastgesteld dat de man geen alcohol had gedronken.

Identiteit nog onbekend
Na het afleggen van een verklaring mocht de Ter Apeler naar huis. Ook een getuige, die bij de 23-jarige in de auto zat, heeft een verklaring over het ongeval afgelegd. De politie heeft een vermoeden wie het slachtoffer van de dodelijke aanrijding betreft. De identiteit is echter nog niet met zekerheid vastgesteld. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plekke een onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.