Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie onderzoekt straatroof

politie_groningenVeendam – De politie stelt een onderzoek in naar de beroving van een 15-jarige fietsster uit Wildervank.

Het meisje reed donderdagavond omstreeks 19:30 uur over de Industrieweg in Veendam. Bij de rotonde met de Molenwijk stonden twee jongemannen naast het fietspad. Toen de fietsster passeerde, werd zij van haar fiets geduwd.

Ze moest vervolgens enkele vuistslagen in het gezicht en tegen de borstkas incasseren. Daarna gingen de mannen er met haar fiets en portemonnee vandoor. Het zou gaan om twee mannen tussen de 20 en 30 jaar die volledig in het zwart gekleed waren en een capuchon droegen. Bent u getuige van de straatroof of heeft u informatie over de identiteit van de verdachten? Schroom dan niet om de politie te informeren. Dit kan via 0900-8844 of het meldformulier op politie.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.