Direct naar de inhoud.

Marathon uitzending RTV Stadskanaal voor Stichting Glim en Lach

24 uur Live radio vanuit het centrum
24 uur Live radio vanuit het centrum

STADSKANAAL – Dit weekeinde kun je genieten van een 24 uurs marathon uitzending op RTV Stadskanaal. Deze komt live vanuit een ‘soort van’ glazenhuis. De Centrum Winkeliers Stadskanaal (CWS) en serviceclub Kiwanis hebben RTV Stadskanaal gevraagd mee te werken aan een goede doelen actie. Het draait dus niet alleen om de start van het nieuwe winkelseizoen in Stadskanaal maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel: ‘Stichting Glim en Lach’.

Deze stichting Glim en Lach zet zich in om kinderen te helpen met goede mondhygiëne. Zo wordt er voorlichting gegeven op scholen en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Glim en Lach zet zich helemaal belangeloos in om de kinderen gezonde tanden en kiezen te behouden. RTV Stadskanaal werkt hier graag aan mee en zal via de lokale zender 24 uur lang aandacht hieraan besteden. Er kan o.a. geld gedoneerd worden in het glazenhuis. Met de opbrengst van de benefiet actie kan (hopelijk) de stichting weer een jaar vooruit.

Vrijdag 16.00 uur start

logo centrum winkeliers StadskanaalDe 24-uursactie gaat plaatsvinden vanuit het leegstaande winkelpand van Bart Smit ter hoogte van de Europabrug. Hier wordt een tijdelijke radiostudio in gebouwd. De marathon radiouitzending zal vrijdagmiddag 27 maart 16.00 uur starten en gaat dan door tot zaterdagmiddag 16.00 uur. RTV Stadskanaal heeft een hele line-up van presentatoren bereid gevonden om mee te werken. De spits wordt afgebeten door een extra lange uitzending van het vrijdagavond radioprogramma ’S-Express’. De voltallige crew zal hierbij aanwezig zijn. In de nacht van vrijdag op zaterdag zal aanstormend dj- talent Jan Paul Beukema (dorpFM) in het glazenhuis zitten en zaterdagmorgen zijn er diverse interviews verzorgt door het RTVSactua team. Hierna nemen de mensen van de S-express het opnieuw over. Tussen de uitzendingen door zal er veel ‘live’ muziek ten gehore gebracht worden en zijn er reporters aanwezig tussen het winkelend publiek.

Gezelligheid

Eurodisc (vaste ondersteuning van het S-express radioprogramma) staat garant voor de juiste live-muziekmix. Vele lokale artiesten hebben inmiddels belangeloos hun medewerking toegezegd. Dit kun je natuurlijk allemaal via de lokale radio gaan horen maar het is nog veel gezelliger om het live mee te gaan maken in het gezellige winkelcentrum van Stadskanaal. RTV Stadskanaal, Centrum Winkeliers, Stichting Glim en Lach en serviceclub Kiwanis hopen dan ook op veel publiek !

Lees ook de berichtgeving hiervan op: Semsland.nl en s-express.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-