Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spin ALS de wereld uit in Nieuw Buinen!!!

Henk Lunsing en Marco Out (burgermeester Borger-Odoorn)

Henk Lunsing en Marco Out

Nieuw Buinen – Team Henk Tour du ALS 2015 is een team bestaande uit vijf mannen en één jongedame. De captain van het team is Henk Lunsing. Henk heeft al twee keer op zijn driewieler ligfiets mee gedaan aan de Tour du ALS. Oud burgemeester, tegenwoordig burgemeester van Assen Marco Out is de burgemeester van het team. Marco is in de tijd van de Ice-Bucket Challenge uitgedaagd door Henk maar hij betaalde liever het geld en koos als tegenprestatie mee gaan naar de Tour du ALS en daarmee het team versterken. Piet Wiffers is de volgende die zich aanmeldde nadat hij door Henk gevraagd was. Hij ging er serieus mee om en werd al gauw de rechterhand van Henk. Hij ging met Henk naar de deelnemers bijeenkomst in de buurt van Arnhem.

 
Alvin Boekelo de zoon van Truus had al aangegeven in 2014 dat hij zeker mee wilde doen als Henk nog meedeed. Alvin is de voetballer van het team en is definitief over stag gegaan toen hij samen met zijn vriendin beide een mooie Specialized racefiets, schoenen en een helm in bruikleen kregen. Ook Viënna Huizing ging vervolgens ook over stag al zit ze nog niet officieel bij het team.
Als laatste van het team is daar Ruud van der Meijden. Hij gaat er voor zorgen dat Henk dit jaar echt de berg op komt. Henk heeft namelijk te horen gekregen dat hij dit jaar de Mont Ventoux mag gaan bestijgen op een ligfiets tandem waarbij Henk voorop ligt zoals hij ook doet op zijn eigen fiets en Ruud zit achterop als op een gewone fiets. Ruud komt uit het Brabantse Tilburg op de fiets regelmatig naar het noorden van het land.

Henk Lunsing: “Wij moeten per persoon €1500,00 bij elkaar krijgen en daarom organiseren wij een spinningmarathon. Als de mensen mee willen doen kunnen ze dat melden bij h.lunsing@ziggo.nl of team-henk-tourduals2015@ziggo.nl of spin-als-de-wereld-uit@ziggo.nl daar zien wij graag welke tijden ze willen en hoeveel uur iemand wil doen. De spinningmarathon vindt plaats op 4 april van 13.00 uur tot 18.00 uur. De locatie is sporthal de Splitting  in Nieuw Buinen en het inschrijfgeld is €10,00 per persoon per fiets en per uur.
Het beloofd een schitterende middag te worden met verschillende spinning instructeurs en instructrices. Dus heb je tijd en zin dan kom maar gezellig meedoen en wie weet word je door het spinning virus gegrepen.”

Het S-Express team van RTV-Stadskanaal heeft inmiddels een fiets vastgelegd en is dus ook aanwezig op vrijdag 4 april. Kom je ook?

Poster spinningmarathon

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.