Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Botsing op rotonde Atlantislaan afslag Waterland

Ongeval twee auto's rotonde Bakboord - Atlantislaan  25-03-15STADSKANAAL – Woensdag namiddag heeft zich een ongeval voorgedaan op de rotonde aan de Atlantislaan afslag Stuurboord in de wijk Waterland. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht. Bergingsbedrijf Willem Keizer heeft de auto die behoorlijk beschadigd was moeten afslepen. Twee rotondes in de Atlantislaan waren woensdagmiddag door het ongeval tijdelijk afgezet voor het verkeer.

[ foto R. Wiekenkamp 112regioflits ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Botsing op rotonde Atlantislaan afslag Waterland

  1. Het was een eenzijdig ongeval . De bestuurster van de auto werdin de ambulance behandeld en verde waren verder geen gewonden. Ik heb het ongeval zien gebeuren. Wij waren er als eerste bij en hebben 112 gebeld.

  2. Dank u wel ! D Waalkens. Ik zat zelf achter het stuur . Als jullie nieuws verspreiden moeten jullie het eens een keer goed doen ! En geen leugens verspreiden ! Enemeer Waalkens ik ben dat stuk kwijt en weet er niets van af . Toch wil ik u bedanken voor uw hulp .
    Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.