Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

25 jaar Kanaal Passage met veel leuke festiviteiten

kanaalpassageSTADSKANAAL – De Kanaal Passage (voorheen Autorama) bestaat 3 april a.s.25 jaar. Dit 25 jarig jubileum zal niet ongemerkt voorbij gaan. In de week van 3- t/m 11 april zijn er diverse acties en activiteiten,zoals op vrijdag 3 april de feestelijke opening met een mysterieguest. Er zijn kortingsacties, live muziek, een sprookjesdag en vele andere activiteiten. Bovendien begin er de energiewacht semslinie etappe. De starttijd voor de Energiewacht Tour door Stadskanaal begint zaterdag 11 april om 12.00 uur. Het traject van 116,9 km start aan de  Hoofdstraat.

Op het Raadhuisplein zijn ter gelegenheid van dit wieler- evenement allerlei leuke activiteiten georganiseerd. O.a.zal aanwezig zijn de Boy Nijgh voetbalschool, demonstraties Spinning en Bokwa( bij goed weer) door Sportcentrum & Fysiotherapie Fit Plaza Stadskanaal, een stormbaan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.