Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open dagen Showtuin Nieuw-Buinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERANIEUW BUINEN – Heeft u plannen om uw tuin te veranderen, maar weet u niet precies hoe? Wilt u andere planten, misschien fruitbomen of een moestuin? Andere bestrating of grit en welke stenen en kleur dan? Een plek waar je altijd gezellig kan barbecueën? Een aparte schutting of een mooi tuinhek? De Showtuin Nieuw-Buinen is dé plek om nu inspiratie op te doen. Zeker op de Open dagen, want dan zijn diverse vakmensen aanwezig die u met plezier adviseren.

Vorige week zaterdag (28 maart) was er de eerste Open Dag van dit jaar. Er was veel te ontdekken en te beleven: Tuinontwerpburo Wilfred Schuurman informeerde de bezoekers over het maken van een goed beplantingsplan en het ontwerpen van ieders ideale tuin. Kruiter-Wilzing Hekwerk liet sierhekwerk, inrijpoorten en lantaarns zien. De Finse kota was open en te bezichtigen, dit is een barbecuehut voor in de tuin. Het was hier genoeglijk warm en er werd een demonstratie pannenkoekjes bakken op houtvuur voor de kinderen gegeven. Voor vernieuwing, onderhoud en aanleg van uw bestrating was een stratenmaker aanwezig van Stevens Sierbestrating. En M. Feiken leidde bezoekers rond om alle mogelijke steensoorten te laten zien en er uitleg over te geven.

Denkt u nu: hé wat jammer, dit heb ik gemist? Geen paniek; op zaterdag 25 april wordt er opnieuw een Open dag georganiseerd door deze enthousiaste ondernemers. Zij staan dan weer voor u klaar met deskundig advies en demonstraties. Voor elk budget denken zij met u mee, met creativiteit en vernieuwende ideeën. Dit alles gebeurt in de Showtuin Nieuw-Buinen, het showterrein van Feiken Advies & Bestrating waar tevens jaarrond de producten en diensten van de genoemde bedrijven gepresenteerd worden. Hier kunt u dus ook op andere dagen tal van ideeën opdoen voor uw eigen voor/achtertuin, vijver, terras etc.

U vindt de Showtuin Nieuw-Buinen op de hoek van Drentse Mondenweg / Noorderdiep / Iepenlaan. Ingang: Noorderdiep. Open dag: 25 april, 10.00 – 17.00 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.