Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Subtop dressuur in manege De Driesporen

De Driesporen

De Driesporen

ONSTWEDDE – Op zaterdag 11 april wordt er voor het eerst in manege ‘De Driesporen’ te Onstwedde subtop dressuur gereden, dit is een dressuurwedstrijd die wordt verreden door ruiters en amazones die uit het gehele land kunnen komen. De subtop is een klasse onder de topdressuur en de Grand Prix. Er wordt dus op een hoog niveau gereden.

De ruiters/amazones mogen rijden met dressuurhoed en slipjas, wat natuurlijk een mooie en elegante uitstraling heeft. De verplichte onderdelen die moeten worden verreden zijn ook zeer moeilijk van aard en een lust voor het oog. Voor Paardensportvereniging De Driesporen een unicum om dit te mogen organiseren. Dankzij vele bedrijven in Onstwedde en omgeving is deze wedstrijd mede mogelijk gemaakt. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en zullen ongeveer duren tot 16.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Meer informatie op driesporen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.