Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tweetal aangehouden voor het stelen van diesel

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.NIEUW BUINEN – Een 25-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Nieuw-Weerdinge zijn woensdagochtend aangehouden op verdenking van het stelen van diesel.

Afgelopen zondagochtend was er 300 liter diesel gestolen uit een kraan aan de Zuiderlijke Tweederdeweg. Diverse getuigen hadden rond die tijd twee personen bij deze kraan gezien. Het kenteken van de verdachte auto werd genoteerd en doorgegeven aan de politie.

Woensdagochtend kreeg de politie wederom een melding dat er uit dezelfde een kraan diesel zou zijn gestolen. Daarop is opnieuw een zoekactie gestart naar de mogelijke daders. Op De Trippen troffen de agenten de 25-jarige man en de 24-jarige vrouw aan in een auto. In de achterbak lag een gevulde jerrycan met vermoedelijk de gestolen diesel en gereedschap voor het stelen van diesel. Het stel is ingesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.