Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koninklijke onderscheiding voor Tinus Boekholt uit Buinerveen

Lintje1BUINERVEEN – Op 11 april werd tijdens de reünie/familiedag van Voetbalvereniging Buinerveen uit handen van locoburgemeester Frits Alberts een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Tinus Boekholt. De heer Boekholt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Locoburgemeester Alberts heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.

De heer Boekholt is al tientallen jaren actief bij de voetbalvereniging Buinerveen. Hij toont zich een ware meester in het organiseren van activiteiten.
Zo is hij 33 jaar bestuurslid geweest in diverse functies. In ‘crisisperiodes’ nam hij als interim voorzitter het heft in handen om de vereniging ‘draaiende’ en in stand te houden!
De heer Boekholt is jarenlang leider en verzorger geweest bij verschillende teams.Tevens is hij jaren trainer geweest bij de senioren van het 2e, 3e en 4e elftal.Hij was medeoprichter van het voetbalkrantje ‘Buinerveen Vooruit’ en hij heeft alle krantjes van begin tot heden nog in zijn bezit.
Hij was medeoprichter van ‘de club van 50’ en regelt de volledige organisatie rondom deze club.
Ook de catering van de voetbalvereniging is in handen van de heer Boekholt.
De heer Boekholt is de spil rondom de organisatie en inzet van de overige vrijwilligers van de voetbalvereniging en de acties die de vereniging organiseert.Als bestuurslid van Sportvereniging Buinerveen bevorderde hij de samenwerking tussen de plaatselijke sportverenigingen.De heer Boekholt is voor de Voetbalvereniging Buinerveen van uitzonderlijke kwaliteit en iemand die als vrijwilliger minstens tot ‘hoofdklasse niveau’ komt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.