Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorbereidingen 16e editie Rode Loper in volle gang

Logo Zwemevenement De Rode LoperSTADSKANAAL – Op zondag 28 juni 2015 zullen naar alle verwachting ruim 300 recreatieve enwedstrijdzwemmers van verschillende leeftijden een afstand van 250 tot 5000 meter afleggen tijdens Zwemevenement “de Rode Loper”. De organisatie is druk bezig met alle randvoorwaarden en voorbereidingen die het evenement met zich meebrengen.

Het zwemwater is het A.G. Wildervanckkanaal te Stadskanaal ter hoogte van de markante fietsbrug De Rode Loper. Evenals de voorgaande jaren heeft de organisatie die in handen is van Stichting Zwemevenement “de Rode Loper” en ZPC Stadskanaal een programma opgesteld met mogelijkheden voor recreanten en de geoefende sporters. De verwachting is dan ook dat deelnemers weer uit heel Nederland naar Stadskanaal zullen toekomen.

Dringende oproep sponsoren
Op dit moment is men nog naarstig opzoek naar bedrijven die een bijdrage willen leveren aan het topsportevenement in Stadskanaal. Zonder voldoende steun kan het evenement niet langer gecontinueerd worden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen door te e-mailen naar de organisatie. Het contactadres is info@zwemevenement-derodeloper.nl.

Eerste inschrijvingen binnen
Medio maart heeft de organisatie de inschrijvingen gestart. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen, waaronder ook van triatleten, binnengekomen. De wedstrijd-inschrijvingen sluiten maandag 22 juni 2015 om middernacht. Inschrijven voor een prestatietocht is niet voortijdig nodig en kan tot 15 minuten voor aanvang van de betreffende prestatietocht.

Nieuwe website
De website van Zwemevenement “de Rode Loper” heeft een totale make over gekregen. Alle informatie over het evenement is nu nog gemakkelijker terug te vinden. Ook is de
organisatie actief op social-media en worden er regelmatig leuke wetenswaardigheden gedeeld. De vernieuwde website is te vinden op www.zwemevenement-derodeloper.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.