Direct naar de inhoud.

Jan Henk de Groot start cursus Singer-Songwriting bij muziekschool

Jan Henk de Groot (F: Allard Gossen)
Jan Henk de Groot (F: Allard Gossen)

STADSKANAAL – Afgelopen donderdag 16 april is de bekende Groninger Singer-Songwriter Jan Henk de Groot bij Muziekschool Zuid-Groningen gestart met een cursus Singer-Songwriting. Op dit moment hebben zijn er 7 à 8 aanmeldingen voor de cursus.Dat kunnen er gerust meer worden. De cursus (met eindpresentatie) gaat verder op 23, 30 april, 28 mei, 4, 11 en 18 juni in de Muziekschool te Stadskanaal van 19.00-21.00 uur. Surf hier naar de muziekschool.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-