Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammer zweefvlieger maakt noodlanding in Emmen

 

F: RTV Drenthe

Info en F: RTV Drenthe

EMMEN / VEENDAM – Een bijzonder tafereel zojuist in Emmen. Bas Douma uit Veendam landde met zijn zweefvliegtuig op een akker aan de Nieuw-Amsterdamsestraat in de Drentse plaats. Dat melde de publieke regionale omroep RTV Drenthe zojuist.

Bas Douma was met een groepje vrienden gaan vliegen en hij verloor hierbij als enige hoogte. Omdat Douma bang was dat hij hierbij in de bossen bij Emmen zou kunnen crashen, zette hij zijn zweeftoestel aan de grond op een stuk leeg akkerland. Met Douma is alles in orde en hij wacht totdat zijn vrienden hem komen halen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.