Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Paraglider maakt ongelukkige landing in weiland

Paravlieger neergestort 18-04-15BORGER ODOORN – Een 49-jarige inwoonster van Kerk-avezaath raakte afgelopen zaterdagmiddag gewond tijdens de landing met haar paraglider. Het slachtoffer werd met letsel aan haar schouder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw wilde in een weiland aan het Noorderdiep in Tweede Exloërmond gaan landen. Tijdens het inzetten van de landing voelde de paraglider (deltavlieger) volgens eigen zeggen een hevige pijn in 037_Paravlieger neergestort 18-04-15haar schouder, vermoedelijk een schouder uit de kom. Hierdoor mislukte de landing en kwam ze ‘hard’ op de grond terecht. Met letsel aan haar schouder werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal.

[Foto’s R. Wiekenkamp 112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.