Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal presteert goed in Haren

20150411_172731STADSKANAAL – Vorige week zaterdag hebben de zwemmers van ZPC Stadskanaal zich goed laten zien tijdens de 100 meter wedstrijd in Haren. Op de medailleslag 100 meter wisselslag was er goud voor Lisanne Boets en Gerko Wilkens. Zilver voor Marit Post, Max Pathuis en Tim Hatzman. Brons voor Sterre-Marit Drok, Manon Post, Jesper Boets en Dhoo-Wan van Gennip. Verder sneuvelden bijna alle pr’s op deze zaterdag 11 april.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.