Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Automobilist botst op geparkeerde auto’s in musselkanaal

Foto: Hendrik Buseman - 112Kanaalstreek

Foto: Hendrik Buseman – 112Kanaalstreek

MUSSELKANAAL – Zaterdagmiddag heeft zich een ongeval voorgedaan op de parkeerplaats aan het W. Diemerplein. De melding betrof in eerste instantie een autobrand waarop de brandweer van Stadskanaal gealarmeerd was, maar niet in actie hoefde te komen.

Ter plaatse was een oudere automobilist de controle over zijn auto verloren. Hierbij is de auto bijna helemaal rond gegaan en zijn meerdere auto’s geraakt. Alle betrokken auto’s stonden geparkeerd op het Willem Diemerplein. De automobilist is door een agent naar huis gebracht nadat hij door ambulancepersoneel was onderzocht. De VerkeersOngevallenAnalyse heeft de aanrijding in kaart gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s met schade afgesleept.

Tekst: 112 regioflits

Foto: 112Kanaalstreek

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.