Direct naar de inhoud.

Nieuw: Hier op Stadsknoal

  • door:
  • op:

Klaas en RonaldSTADSKANAAL – Het idee ontstond spontaan tijdens onze Glazen Huis actie in de oude Bart Smit een aantal weken geleden. Regelmatig terugblikken op het nieuws middels een zelf geschreven nummer. Afgelopen vrijdag 24 april was het al zo ver. Klaas Beikes en Ronald Vissering schoven aan in de  S-Express met hun muziekinstrumenten en een aantal pagina`s tekst.

Vol verbazing en met een glimlach luisterde iedereen naar dit prachtige muzikale idee van deze geweldige kerels. We kijken nu al uit naar de volgende editie. Daar moeten we echter nog even op wachten. Ronald en Klaas schuiven elke laatste vrijdag van de maand aan rond 19.45 uur.

Gemist? Hieronder en op onze Youtube-pagina kun je de nummers maandelijks terugluisteren.

Eén reactie op “Nieuw: Hier op Stadsknoal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-