Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drukbezochte vrijmarkt in Stadskanaal

Vrijmarkt Stadskanaal weer massaal bezocht (F: RTVS)

Vrijmarkt Stadskanaal weer massaal bezocht (F: RTVS)

STADSKANAAL – Het weer zou ronduit slecht zijn. Dat viel dus reuze mee vandaag. Al vroeg in de morgen was het druk in het centrum van Stadskanaal. De vrijmarkt is toch altijd weer een hoogtepunt en dat slaan de inwoners uit de regio niet graag over. De zon liet zich zien bij een temperatuur van 12 graden. Maar op de koud aanvoelende wind kun je je kleden. Gezelligheid overal. De politie liet weten ook tevreden te zijn. Op een enkel opstootje na hadden ze weinig te doen. Wel werd er gewaarschuwd voor valse briefjes van vijftig. Deze lijken in omloop te zijn gebracht en duiken overal op. Met het aanhouden van een man uit de gemeente Aa en Hunze hoopt de politie snel de dader(s) te kunnen arresteren.

Vrijmarktfeest live op de radio

Vrijmarktfeest live op de radio

Feest op het Ministenplein (oude Halfords winkel) met de RTV Stadskanaal/ Lucky Joe artiestenshow maar ook bij de andere stands, podiums en feesttenten zit de stemming er goed in. De lokale (muziek) talenten laten massaal van zich horen vandaag. Ook de rommelmarkt doet goede zaken. Veel spulletjes veranderen vandaag van eigenaar. En de hamburg en vette hap verkopers doen ook goede zaken want het is en blijft mega druk op de allergrootste vrijmarkt van Zuid Groningen en Oost Drenthe

Het Oranjefeest in Stadskanaal gaat vandaag nog door tot 17.00 uur. Hierna rest de grote schoonmaak..Centrum Stadskanaal met vrijmarkt 2015vrijmarkt Stadskanaal 2015

Arnold Jeuring radioreporter op de vrijmarkt

DSC_0423DSC_0431DSC_0428

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.