Direct naar de inhoud.

Enkele aanhoudingen tijdens Knoalsternacht

PolitieSTADSKANAAL – Tijdens Knoalsternacht werden op het terrein achter een supermarkt aan de Poststraat in Stadskanaal drie jongemannen (16, 17, 23 jaar) uit Veendam aangehouden.

De politie kreeg de melding dat een voorbijganger de jongens met een taser had gezien. Agenten troffen het drietal aan. De 23-jarige was in het bezit van een taser, de 16- en 17-jarige hadden allebei een mes bij zich. Ze werden aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De messen en de taser zijn in beslag genomen. De twee jongste verdachten werden na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 23-jarige zit nog vast. Hij moet nog gehoord worden.

Vals geld
Diezelfde nacht werd ook een 28-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze aangehouden op het Europaplein omdat hij probeerde te betalen met een vals 50 euro biljet. Uit onderzoek bleek dat de man ook al twee keer eerder had betaald met een dergelijk biljet. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie doet onderzoek.

Bedreiging
Ook werd een 38-jarige man uit Borger op het Europaplein aangehouden omdat hij ’s nachts een 15-jarige jonge vrouw uit Onstwedde zou hebben bedreigd met een mes. Surveillerende agenten werden aangesproken door de 15-jarige. Ze vertelde dat ze was bedreigd met een mes. Ze wees de verdachte aan. Agenten hebben de man aangehouden. Hier was een groep omstanders het niet mee eens en bemoeiden zich er mee. Nadat de verdachte naar het politiebureau was gebracht, keerde de rust terug. De politie doet onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-