Direct naar de inhoud.

Open Coffee Club Stadskanaal krijgt eigen nieuwsbrief

  • door:
  • op:

image001STADSKANAAL – De Open Coffee Club Stadskanaal krijgt een eigen nieuwsbrief. Tijdens de Open Coffee Club die al enige tijd bestaat, kunnen ondernemers iedere 2e vrijdag van de maand in een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar netwerken bij Lunchcafé Mokka’s.

Jan Tammeling van Cj2 is al enige tijd voorzitter van de Open Coffee Club, en sinds kort is Martin Kok van Skytz ook toegetreden tot de organisatie. “Om de ondernemers extra te promoten en elkaar op de hoogte te houden van het laatste ondernemersnieuws uit de omgeving, hebben we nu een eigen nieuwsbrief gemaakt” zegt Martin Kok. Iedere maand staat er een andere ondernemer in het zonnetje en presenteert zijn bedrijf. Dit bedrijf wordt dan ook extra genoemd in de nieuwsbrief welke naar alle leden wordt verstuurd. Jan Tammeling voegt toe: “Maar we willen ook proberen om ondernemersnieuws te plaatsen en zodoende de leden op de hoogte te houden van belangrijk nieuws.”

Bent u ondernemer uit de regio Stadskanaal? Kom dan ook eens vrijblijvend langs op de 2e vrijdag van de maand om samen met ons te netwerken. U betaalt geen lidmaatschap maar slechts €5,50 per keer voor de koffie en thee. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief http://tinyurl.com/lgkuz6v



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal