Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fiets mee met Refaja voor Julians Stichting

FietstochtSTADSKANAAL – Op zaterdag 16 mei houdt ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, voor het vierde jaar een fietstocht voor Julians Stichting. De tocht voert de toerfietsers, mountainbikers, wielrenners en gezinnen via verschillende routes door de Veenkoloniën en Westerwolde. Iedereen kan deelnemen aan de tocht. Uitgebreide informatie staat op www.refajafietst.nl.

Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden; deze variëren van 40, 60 of 80 kilometer. De gezinsroute is ongeveer 25 kilometer. Iedereen kan zich inschrijven voor de fietstocht via www.refajafietst.nl. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving via de website € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De kosten voor volwassenen zijn dan € 12,50.

Voor, tijdens en na afloop van de fietstocht is er catering. Fietsers kunnen gebruik maken van een lunch. Ook wordt gezorgd voor koffie/thee en een broodje voor de start. Na de finish is er een pastabuffet. Er is tevens een verloting met prijzen.

Julians StichtingJulians Stichting
Met de deelnamekosten sponsort Refaja Julians Stichting. Julian, de 11-jarige zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 aan een hersentumor. De familie en goede vrienden hebben daarna Julians Stichting opgericht. Deze stichting doneert geschonken geld rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Meer informatie staat op www.juliansstichting.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Fiets mee met Refaja voor Julians Stichting

  1. Cafe bolle ruud

    Wij gaan op 26.27 en 28 juni 54 uur draaien voor julians stichting in café bolle ruud .
    Wij hopen veel geld binnen te halen
    U vindt bolle ruud aan de nederlandlaan 5 A in stadskanaal . Daarom vinden wij het goed dat refaja ziekenhuis dit doet voor de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.