Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke prijsuitreiking Heul Bunermond Bakt met presentatie Iemandsland

150501 - Heul Bunermond BaktNIEUW BUINEN – Theatervoorstelling Iemandsland kiest de winnaar van de bakwedstrijd Heul Bunermond Bakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke avond met een licht cultureel tintje op woensdag 6 mei uit in MFA Noorderbreedte in Nieuw-Buinen. Iedereen uit de Veenkoloniën is hierbij welkom.

Tijdens de beoordeling door de jury – die bestaat uit waarnemend burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn Piet Adema, bakker Dirk Mulder van D en J Gebak uit Musselkanaal en Renate Dokter van de organisatie van Iemandsland – laat Bert Hadders zijn muziek uit de voorstelling horen. Ook praat de organisatie iedereen bij over de voortgang van de productie en is er tijd om vragen van vrijwilligers (in spe) te beantwoorden.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en begint om 19.00 uur. Iedereen is welkom. De voorstelling Iemandsland speelt vanaf 15 mei in de schuur van boer Schipper-Elberse aan de Tweederde Weg (Zuid) 25 in Nieuw-Buinen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.