Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Scooter botst op tractor in Buinerveen

scooter onderuit in BuinerveenBUINERVEEN – Een 17-jarig meisje uit Nieuw-Buinen is vrijdagavond op de Buinerstraat gewond geraakt na een botsing met een tractor.Het meisje reed op haar scooter en zij nam de binnenbocht. Dit terwijl zij eigenlijk op het verplichte fietspad had moeten rijden. De 17-jarige botste frontaal tegen de linkervoorband van de tractor, bestuurd door een 26-jarige man uit Gasselternijveen. Zij kwam ten val en kwam in de berm terecht. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een rapportage en analyse van het ongeval gemaakt. [ foto ingezonden ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.