Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaar ‘Pin en win actie’ is bekend

Winnaar Pin en Win actieTER APEL – De Groningse bibliotheken geven sinds oktober 2014 iedere maand een Large abonnement cadeau aan de winnaar van de ’Pin en win actie’. Ook de heer Hendriks uit Niederlangen (DLD) deed mee aan deze actie. Hij pinde in de Bibliotheek van Ter Apel, leverde de bon in en werd daarmee de winnaar van de maand maart.

De heer Hendriks kan vanaf nu een jaar lang gratis gebruik maken van alle voordelen die het Large abonnement biedt. Zo kan de winnaar zijn materialen maar liefst 6 weken lenen, worden er geen bedragen gerekend voor te laat inleveren en mag hij maximaal 50 items tegelijk in huis hebben. De ‘Pin en win actie’ van de Groningse bibliotheken liep tot en met april.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.