Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huldiging FC Groningen woensdagavond in Stadspark

Grote-markt FC-Groningen-wint KNVB finale 2015GRONINGEN – In verband met het winnen van de KNVB beker gisterenavond worden er ruim 30.000 voetbalsupporters verwacht voor de huldiging van FC Groningen, woensdagavond op de drafbaan. De voetbalhelden van FC Groningen rijden daar in een open bus door de stad naartoe. Deze bus vertrekt om kwart over zes vanaf stadion Euroborg en komt om kwart voor zeven aan bij de drafbaan in het Stadspark. Daar tonen trainer Erwin van de Looi en zijn mannen de KNVB-beker die ze zondagavond van PEC Zwolle veroverden. Om half negen vertrekken ze weer en een half uur later is het feest voorbij.

De route die de open bus maakt wordt nog bekend gemaakt. De drafbaan gaat al om vijf uur open. De FC roept mensen op daar op tijd naartoe te gaan, zodat ze niets missen van de huldiging. Omdat de gemeente het als een grootschalig evenement ziet, mogen mensen geen vuurwerk en drank meenemen, en mogen ze daarop ook gefouilleerd worden.

[foto via twitter]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.