Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bezoek de Europa Kijkdagen bij jou om de hoek

SNN-Logo_pay off als regel_RGB300GRONINGEN – Op 8, 9 en 10 mei vindt de vijfde editie van de Europa om de hoek Kijkdagen plaats. Unieke projecten die Europese subsidie hebben ontvangen, zijn gratis toegankelijk voor publiek. Dus grijp je kans en ontdek wat Europees geld mogelijk maakt bij jou in de buurt.

Ook in de provincie Groningen openen verschillende projecten hun deuren. Bezoek vrijdag de Meerschapsboerderij in Haren en maak een ‘rondje-sluis’. Kom op zaterdag 9 mei naar de projecten van Target en Open Lab Ebbinge op het CiBoGa-terrein in Groningen. Geniet van het muziekprogramma in het Lighthouse Muzieklab, krijg een sneak preview in de Goldberg Escape en verwonder je tijdens de lezing sterrenkunde in het Infoversum. Leer alles over cameratechnologie bij het bedrijf Horus View and Explore in Bedum en maak je eigen 360 graden filmpje. Nog niet uitgekeken? Het hele weekend ben je welkom bij camping Wedderbergen om hun Nederlandse primeur te bezoeken: het milieuvriendelijke zwembad de Poelsnip.

Benieuwd welke projecten er bij jou in de buurt gratis te bewonderen zijn? Ga dan naar www.europaomdehoek.nl/kijkdagen. Hier vind je meer informatie over het programma, de openingstijden en de deelnemende projecten bij jou om de hoek. Soms is vooraf aanmelden nodig.
De organisatie van de Europa om de hoek Kijkdagen in Noord-Nederland is in handen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

 
Volg de Europa Kijkdagen ook op social media:
twitter.com/europaomdehoek #EUkijk2015
facebook.com/Europaomdehoek
youtube.com/user/Europaomdehoek
instagram.com/eukijkdagen

EU kijk

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.