Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Solar Noord 5×5 estafette 6 juni in Stadskanaal

5 x 5STADSKANAAL – Op zaterdag 6 juni wordt in Stadskanaal voor de vierde keer de Solar Noord 5×5 estafette georganiseerd. Onder de vlag van Runners Stadskanaal zal er die dag om 13.00 een sportief evenement plaatsvinden waarbij gezelligheid en meedoen voorop staat.

De Solar Noord 5×5 estafette is een uniek hardloopevenement waarbij teams van 5 lopers tezamen een afstand van 25 kilometer lopen. Door de relatief korte afstand van 5 kilometer per ronde, is de Solar Noord 5×5 estafette geschikt voor vrijwel iedereen. De ervaren loper kan zichzelf uitleven voor een snelle tijd en de minder ervaren loper kan zichzelf verbazen door deze mooie afstand uit te lopen. Gezelligheid staat voorop, loop samen met je collega’s, familie, vrienden of teamgenoten 25 kilometer! Dit jaar is er een extra prijs voor het leukst verklede team!

DSCN4457

Het evenement is tevens gekoppeld aan een goed doel, Julians Stichting, welke zich inzet om geld in te zamelen voor specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen.

Een ieder is zaterdag 6 juni welkom aan de start van de Solar Noord 5×5 estafette.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.